O mea uma e tautuaina le poloketi, ma o mea uma e tatalaina le ala mo le poloketi.

I le aso 9 o Me, i le lalagaina aʻoaʻoga a Fujian Youxi Dongfang Xinwei Textile Technology Co., Ltd., o se poloketi autu a le itumalo, 99 masini lalagaina na faʻapipiʻiina atoatoa mo le gaosiga e le faʻalavelaveina, ma 3 laina gaosiga e mafai ona maua ai 10 tone o ie lavalava i le aso. .
East Xinwei Textile Project o loʻo i Chengnan Park, Youxi County Economic Development Zone, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe faʻaalu o le 380 miliona yuan, ma o le a fausia 30 laina gaosiga ie lavalava.A maeʻa ona tuʻuina atoa le poloketi i le gaosiga, o le tau o galuega faʻaletausaga o le a oʻo atu i le 1.2 piliona yuan.I lalo ifo o le 10 masina, East Xinwei ua maeʻa le fausiaina o se mafutaga faaleaoaoga o 18,000 sikuea mita mo texturing ma lalagaina.E oʻo mai i le taimi nei, ua maeʻa le faʻafaigaluegaina o le sili atu i le 170 miliona yuan.

O le televave o le alualu i luma o le East Xinwei poloketi o se microcosm o galuega tetele a Youxi County e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o fuifui fale gaosi oloa.Na'o le Chengnan Park o le Tamaoaiga o Atina'e Sone, e 9 galuega autu i itumalo ma taulaga o loʻo fausia, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e 6.08 piliona yuan.I tua atu o le faʻateleina i le fausiaina o galuega o loʻo i ai le taunuuga manuia o taumafaiga a Youxi County e faʻalautele le fausiaina o le poloketi.O lenei tausaga, 28 galuega faatino i Youxi ua aofia i totonu o le itumalo ma le municipal poloketi autu, ma 308 galuega faatino ua aofia i le "lima vaega" galuega faatino.

O mea uma e tautuaina le poloketi, ma o mea uma e tatalaina le ala mo le poloketi.O pisinisi ma fa'amatalaga a le Itumalo o Youxi, sapalai eletise, lafoga ma isi matagaluega na fa'atinoina le loloto o le "asiasiga atina'e, fo'ia fa'afitauli, ma le fa'alauiloaina o le 'ono mautu'" galuega tautua.E 145 le aofaʻi o faʻafitauli "lima faigata" ua aoina, e aofia ai le 85 atinaʻe, ma le 118 o ia faʻafitauli ua foia.mea.

I le taimi nei, o matagaluega eseese i laʻasaga uma i Youxi County ua faia ni taumafaiga sili e faʻalauiloa le fausiaina o galuega autu.Ina ia foia le faafitauli o le faaaogaina o le eletise i le fausiaina o le East Xinwei galuega faatino, State Grid Youxi County Power Supply Company faaopoopo laina i fafo mai le 110kV Xingming substation, ma fausia se laina fou 10kV ma 960 mita o uaea fesootai i le mana East Xinwei. potu tufa., e tuʻuina atu le puipuiga o le eletise mo pisinisi, ma o le isi laasaga o le a fesoasoani foi i pisinisi e faʻateleina le faʻaaogaina o le eletise.

Ina ia puipuia le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le tamaoaiga, na faʻaaogaina e le Itumalo o Youxi le avanoa o le vave faʻatagaina ma le vaega muamua o taʻutinoga mo faʻasalalauga faʻapitoa a le malo i le lotoifale, ma faia faʻamatalaga mo galuega faʻaagaga fou o tupe teufaafaigaluega.Saosaoa o vaitafe.


Taimi meli: Iuni-08-2022